Zijn trina zonnepanelen monokristallijn?

Trina Solar biedt momenteel de series Honey Plus en Tallmax Plus PV-modules aan. Zoals veel zonne-aanbiedingen bestaat hun lijn momenteel uit monokristallijne zonnecellen.

Zijn trina zonnepanelen monokristallijn?

Trina Solar biedt momenteel de series Honey Plus en Tallmax Plus PV-modules aan. Zoals veel zonne-aanbiedingen bestaat hun lijn momenteel uit monokristallijne zonnecellen. De kwaliteit van de zonnepanelen van Trina begint bij de productie van zowel de zonnecellen als de complete zonnepanelen. Monokristallijne zonnepanelen hebben een hoger rendement bij het opwekken van elektriciteit uit licht en zijn een meer ruimtebesparende oplossing.

Duurzaam, duurzaam en esthetisch aantrekkelijk, deze cellen zijn de ideale oplossing voor residentiële en kleine commerciële dakinstallaties. Dit bi-faciale zonnepaneel absorbeert zonnestraling van beide zijden waardoor 5% -30% van de extra stroomopwekking van gereflecteerd licht naar de onderkant mogelijk is. Op basis van die statistiek zijn trina-zonnepanelen een geweldige optie met een hoog rendement van respectievelijk 19,9% en 20,6%. De Universiteit van Queensland heeft in totaal 5000 polykristallijne trina-zonnepanelen geïnstalleerd in 4 van de gebouwen op de campus.

We zullen ze allebei bekijken, samen met wat Trina zonnepanelen uniek maakt en wat u kunt verwachten te betalen als u besluit Trina-panelen te installeren. Een ander kenmerk is dat het paneel minder aluminium frame heeft, wat betekent dat vuil zich niet zo snel ophoopt rond de zijkanten van het zonnepaneel. De kosten van Trina zonnepanelen variëren op basis van lokale installatiekosten, verzending en andere marktfactoren. Het produceert hoogwaardige zonnepanelen van niveau 1 en biedt een productgarantie van 15 - 25 jaar, afhankelijk van de module.

Beide woonpanelen van Trina zijn halfcelpanelen, waardoor beide een uitstekende keuze zijn voor uw huis. Als groter paneel (2,2m x 1,1m) is deze serie het meest geschikt voor grootschalige grondinstallaties of zonneparken. Half gesneden panelen verhogen de zonneproductie door het paneel in wezen doormidden te snijden, zodat het bovenste gedeelte onafhankelijk van het onderste gedeelte werkt, wat betekent dat schaduwbedekking op de ene helft de andere niet beïnvloedt. Trina noemde het het Honey Panel vanwege hoe ze wilden dat het op de „sweet spot” zou staan tussen geavanceerde technologie en kosteneffectiviteit, en helemaal niet om de indruk te wekken dat ze een bijenkorfachtige organisatie zijn die een zoet consumentenoverschot van duizenden klanten wil halen.

Dit type garantie is niet typerend in de zonne-industrie, waardoor de zonnepanelen van Trina de komende jaren een uitstekende aankoop zijn. Als u Trina-zonnepanelen hebt gekocht bij een installateur die sindsdien failliet is gegaan, verschuift de verantwoordelijkheid voor garantieclaims naar Trina. Trina Solar biedt een royale 25 jaar product- en prestatiegarantie die alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten.

Leave Reply

Required fields are marked *