Welk merk zonnepanelen worden in de VS gemaakt?

De top vijf fabrikanten van zonnepanelen in de VS. Inclusief Hanwha Q-CELLEN, Jinko Solar, Silfab Solar, Mission Solar Energy en Solaria.

Welk merk zonnepanelen worden in de VS gemaakt?

De top vijf fabrikanten van zonnepanelen in de VS. Inclusief Hanwha Q-CELLEN, Jinko Solar, Silfab Solar, Mission Solar Energy en Solaria. Deze bedrijven produceren hoogwaardige zonnepanelen voor residentiële en commerciële installaties. Er zijn twee dingen die we moeten vermelden over onze lijst van Amerikaanse zonnepaneelbedrijven.

Ten tweede heeft niet elk bedrijf op deze lijst zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Sommigen, zoals Heliene, hebben elders hun hoofdkantoor. Anderen, zoals SolarWorld Americas, zijn dochterondernemingen van buitenlandse fabrikanten. Ze vervaardigen echter allemaal enkele van hun panelen in de Verenigde Staten.

Lees verder voor meer informatie over enkele van de bedrijven die zonnepanelen maken in Amerika. Zonnepaneelfabrikanten op de lijst (en niet meer op de lijst), deze twee zijn misschien wel de meest herkenbare. Zowel SolarWorld Americas als Suniva zijn de laatste tijd in het nieuws te zien geweest als de twee bedrijven die de overheid vroegen tarieven voor buitenlandse zonnepaneelbedrijven te overwegen. Er is onenigheid in de zonne-industrie over de vraag of de tarieven op de lange termijn daadwerkelijk meer productie in de Verenigde Staten zullen aanmoedigen.

Sommige branchegroepen verwachten dat de resulterende hogere kosten een algemeen negatief effect zullen hebben op zonne-energie in de Verenigde Staten. De Solar Energy Industries Association schat dat er enige toename van productiebanen zal zijn, maar dat er een nog groter verlies aan banen zal zijn in de zonne-installatiebranche. Op korte termijn heeft SolarWorld aangekondigd dat ze hun VS, S gaan uitbreiden. Suniva heeft niet publiekelijk gereageerd op hun plannen.

Je kunt de SolarWorld-recensie van EnergySage en Suniva-recensie lezen voor meer informatie over hun zonnepanelen. Heliene is gevestigd in Sault St. Marie, Ontario, Canada, en produceert daar de meeste zonnepanelen. Heliene heeft echter ook een productiefaciliteit in Minnesota.

De zonnepanelen van het bedrijf komen in aanmerking voor het Made in Minnesota Solar Incentive Program, dat een contante betaling biedt aan eigenaren van zonnestelsels in Minnesota die zonnepanelen installeren die in de staat zijn vervaardigd. Na de aankondiging van het zonnetarief door het Witte Huis kondigde Heliene aan dat het investeert in een nieuwe apparatuurlijn in zijn faciliteit in Minnesota. Mission Solar is gevestigd in San Antonio, Texas, waar ze al hun zonnepanelen ontwerpen, engineeren en assembleren. Ze maken panelen voor zowel kleinschalige (dak) als grootschalige zonneprojecten.

Seraphim Solar USA is een VS,. Dochteronderneming van Seraphim Energy Group, gevestigd in China. Seraphim Solar USA produceert al zijn panelen in de Verenigde Staten in zijn fabriek in Jackson, Mississippi. U kunt de volledige Silfab Solar-recensie van EnergySage lezen voor meer informatie over de producten van het bedrijf.

U kunt de volledige Solaria-recensie van EnergySage lezen voor meer informatie over de producten van het bedrijf. SolarTech Universal is een VS,. Het is de enige fabrikant van zonnepanelen in Florida en is eigenaar van zijn productiefaciliteit in Riviera Beach, Florida. Het bedrijf verwacht dat het tarief op korte termijn een positieve impact zal hebben op zijn activiteiten, maar denkt ook dat de kosten op lange termijn opwegen tegen de voordelen.

SunSpark Technology is gevestigd in Riverside, Californië, en het moederbedrijf is gevestigd in China. SunSpark heeft een productiefaciliteit in Riverside, maar heeft niet publiekelijk commentaar gegeven op het tarief. U kunt de volledige Panasonic-recensie van EnergySage lezen voor meer informatie over de zonnepanelen van het bedrijf. Zonneshoppers in het hele land maken zich begrijpelijkerwijs zorgen over hoe het zonnetarief de kosten van het installeren van zonne-energie zal beïnvloeden.

Het goede nieuws is dat EnergySage zowel residentiële als commerciële zonne-shoppers kan helpen de impact van deze tarieven op hun zonnekosten te minimaliseren. De kracht van het gebruik van EnergySage is dat consumenten die geïnteresseerd zijn in zonne-energie de impact van het zonnetarief ruimschoots kunnen compenseren door eenvoudig online vergelijkingswinkelen. U kunt meer lezen in de analyse van het tarief door EnergySage en hoe dit de prijzen zal beïnvloeden. Ik vermoed dat veel van deze fabrikanten de panelen alleen in eigen land assembleren om de belastingkosten te verlagen.

Bewaar mijn naam, e-mailadres en website in deze browser voor de volgende keer dat ik commentaar geef. Voer uw postcode in om offertes voor zonne-energie bij u in de buurt te zien Bekijk zonne-prijzen van gekwalificeerde, lokale bedrijven. Voer uw postcode in om te zien wat zonnepanelen kosten van installateurs bij u in de buurt. Solar City heeft zijn hoofdkantoor in San Mateo, CA en werd onlangs overgenomen door Tesla.

Ze hebben meer dan 15.000 Amerikanen in dienst en hebben ook hun eigen productiedivisie. Michael is een van de oprichters van Stellar Solar. In 2001 hielp hij bij de lancering van het nationale zonne-energieprogramma van The Home Depot, dat nu zonne-energie voor thuis aanbiedt via honderden winkels in bijna een dozijn staten. Hij is schrijver en marketingprofessional met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van energie, marktinformatie en leiderschapstraining.

Momenteel is hij penningmeester en bestuurslid van Global Energy Network Institute (GENI), een in San Diego gevestigde niet-gouvernementele organisatie die pleit voor het verbinden van hernieuwbare energiebronnen over de hele wereld met behulp van elektriciteitstransmissie. Certaineed is in de eerste plaats een dakbedekkingsbedrijf, maar verkoopt ook zonneproducten tegen een redelijke prijs. Het merk biedt zonne-shingles en zonnetegels, die geweldige alternatieven zijn voor standaard dakoplossingen. Bepaalde zonnepanelen worden gemaakt in de VS en Canada.

Het bedrijf biedt een allesomvattende garantie van Certaineed voor elk onderdeel van een systeem. Hoewel er honderden fabrikanten over de hele wereld zijn, worden zonnepanelen gemaakt in de VS snel enkele van de meest gewilde componenten van deze steeds populairdere technologie. Volgens Earth911 wordt het merendeel van de huidige commerciële zonnepanelen vervaardigd in Azië, Europa en Noord-Amerika, hoewel veel van de beste zonne-energiemerken productielocaties hebben in verschillende landen. Ondanks de relatief hogere prijs van de in Amerika gemaakte panelen, veel U, S.

Dat gezegd hebbende, hier is een kijkje in vijf bedrijven die zonnepanelen produceren en verkopen in de VS. Hanwha biedt een breed scala aan zonnepanelen in verschillende wattages en tegen verschillende prijsklassen. Het biedt ook 12 jaar garantie op de panelen, wat niet slecht is voor een technologie die bedoeld is om buiten te zitten bij elk weer. Silfab is gespecialiseerd in hoogrenderende monokristallijne en bifaciale zonnepanelen en biedt 30 jaar garantie op haar producten, iets dat niet alle fabrikanten garanderen.

Gelegen in Silicon Valley, Calif. In tegenstelling tot sommige van de andere merken op deze lijst, is SunPower een merk van soep tot noten dat 25 jaar garantie biedt. Gesteund door 35 jaar ervaring en innovatie in de zonne-industrie, is het bedrijf trots op zijn gerichte filosofie van duurzaamheid en diversiteit. Het biedt ook oplossingen voor zonne-opslag.

Gelegen in San Antonio, Tex. Panelen zijn beschikbaar voor kleine en grootschalige projecten, waardoor het een veelzijdig merk is, of u nu residentiële of commerciële zonne-energie in uw leven wilt integreren. Mission beweert dat haar producten efficiënt zijn en goed presteren, vooral onder extreme omstandigheden in de echte wereld. Mission biedt 12 jaar garantie op de panelen.

De zonnepanelen van de toekomst zijn onzichtbaar en ze kunnen uw huis van stroom voorzien. Zijn zonnepanelen recyclebaar? Hier leest u hoe u ze veilig kunt weggooien Hoe het kiezen van zonne-energie vervuiling kan helpen voorkomen, op de lange termijn Laatste nieuws en updates over hernieuwbare energie. Hoewel Tesla zonnepanelen op het dak maakt, vormen die niet het grootste deel van zijn zonne-energieproducten. Hoewel de eerste panelen van LG Solar werden gebouwd in de Zuid-Koreaanse faciliteit, werd de productie verhoogd met twee nieuwe Huntsville, Ala.

Deze componenten vallen ook onder het zonnetarief, maar er is een uitzondering voor de eerste 2,5 gigawatt (GW) zonnecellen die elk jaar worden geïmporteerd. Het vinden van zonnepanelen die in Amerika zijn gebouwd, kan problematisch zijn vanwege wereldwijde fabrikanten en vrijhandel met de VS. Panasonic produceert de meeste van zijn panelen in het buitenland en tot nu toe is het niet in staat om genoeg zonnepanelen te produceren om aan alle behoeften van Tesla Energy te voldoen. Amerikaanse bedrijven sprongen decennia geleden in het spel voor de productie van zonnepanelen en sindsdien zijn nogal wat andere landen begonnen met de productie.

Momenteel bouwt het het grootste deel van zijn zonnepanelen in China, met kleinere fabrieken in Vietnam en Zuid-Afrika. Tegelijkertijd zijn de panelen van ingenieurs uit Texas relatief goedkoop en geschikt voor een verscheidenheid aan verschillende projecten, of het nu gaat om een zonnesysteem voor thuis, een commerciële installatie of een mobiel systeem. Aangezien silicium een belangrijk onderdeel is van elk zonnepaneel (hoewel niet degenen die de kristallijne cellen gebruiken die momenteel veelbelovend zijn), kon het label niet worden aangebracht. En iedereen heeft zijn eigen persoonlijke voorkeuren en eisen, sommigen vragen bijvoorbeeld om flexibiliteit in hun zonnepanelen.

.

Leave Reply

Required fields are marked *