Waar wordt trina solar gemaakt?

Naast de Chinese productiecapaciteit hebben ze een fabriek in Thailand en Vietnam. Vanaf een eenvoudig begin in China is trina solar wereldwijd uitgebreid.

Waar wordt trina solar gemaakt?

Naast de Chinese productiecapaciteit hebben ze een fabriek in Thailand en Vietnam. Vanaf een eenvoudig begin in China is trina solar wereldwijd uitgebreid. We verkopen onze producten nu in meer dan 100 landen en hebben een regionaal hoofdkantoor in Singapore, Tokio, Zürich, Dubai, Fremont en Miami, wereldwijde verkoop- en kantoorcentra in Spanje, Mexico, Chili, Italië, Duitsland, Australië, Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Colombia, Brazilië, India en productiebases in Vietnam en Thailand. De kernmissie van Trina Solar is het produceren van schone en betrouwbare zonne-energie die wereldwijd toegankelijk is.

Ze zetten zich in om een schoon milieu te behouden, en blijven dit doen met baanbrekend, innoverend onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf heeft herhaaldelijk records in de branche verbroken en een hogere standaard gezet voor module-efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. Trina Solar was het eerste bedrijf dat de Client Test Data Program (CTDP) -certificering ontving van UL, waardoor ze op betrouwbare wijze baanbrekend onderzoek op de campus konden uitvoeren. Om meer te weten te komen over Trina Solar, scroll naar beneden onder de productlijn die we aanbieden voor meer informatie.

Lees meer over Trina Solar op Wikipedia Trina Solar bereikt veel hiervan door verantwoorde productie. Zorgvuldige monitoring van de jaarlijkse productie-emissies en de ecologische voetafdruk van hun product, waardoor ze hun activiteiten kunnen optimaliseren en zowel het elektriciteits- als waterverbruik met meer dan 60 procent kunnen verminderen Bekijk samen Trina Solar Smart Energy. Trina Solar is wereldwijd een toonaangevende wereldwijde fabrikant van zonnecellen naar panelen die PV-modules van niveau één levert voor residentieel en commercieel gebruik. Door constante innovatie blijft Trina Solar de PV-industrie vooruit helpen door een grotere netpariteit van PV-stroom te creëren en hernieuwbare energie populair te maken.

Trina Solar biedt tot 25 jaar garantie op eventuele defecten in bepaalde modellen van hun zonnepanelen. Het bedrijf is ook te zien in enkele van de goedkoopste offertes voor zonne-energie die worden aangeboden aan zonne-shoppers op de EnergySage Solar Marketplace, en kan een slimme keuze zijn voor huiseigenaren die geïnteresseerd zijn in een economische zonnepaneelinstallatie. De beste manier om te bepalen of Trina Solar-zonnepanelen de beste zonnepanelen voor uw huis zijn, is door meerdere offertes met verschillende opties voor zonne-apparatuur te bekijken voordat u een beslissing neemt. Als toonaangevende online marktplaats voor huiseigenaren die zonne-energie overwegen, is EnergySage uniek gepositioneerd om de technische specificaties van trina-zonnepanelen te evalueren en u te helpen deze te vergelijken met andere fabrikanten op de markt.

De materiaalgarantie van een zonnepaneel (ook wel de product- of apparatuurgarantie genoemd) is een garantie van de fabrikant dat zij uw paneel zullen vervangen als het defect raakt als gevolg van fabricagefouten of milieuproblemen. De hausse in de ontwikkeling van zonne-energie in Europa was het resultaat van landen die zich inzetten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bereid waren genereuze feed-in-tarieven te bieden aan zonne-ontwikkelaars. Solaris is een toonaangevende online winkel voor zonne-energievoorziening, die een breed scala aan producten en fabrikanten biedt om aan uw behoeften te voldoen, terwijl u concurrerend blijft in de zonne-energie-industrie. Trina Solar ontwikkelt slimme fotovoltaïsche modules, energieopslagsystemen, slimme systemen en slimme O%26M, en biedt klanten eigen systeemintegratieoplossingen voor projectontwikkeling, financiering, ontwerp, bouw, O%26M, enz.

Met bijna 20 jaar in de zonne-industrie, Trina Solar's ervaring, hoogwaardige producten en technologische innovaties hebben ons ertoe aangezet de toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsche modules ter wereld te zijn. De term „efficiëntie van zonnepanelen” verwijst naar hoe goed een zonnepaneel zonlicht opvangt en omzet in nuttige elektriciteit. Na 3 jaar hebben mijn trina-panelen hun output gehalveerd, zei trina dat ze volledig moeten falen voordat ze naar vervanging zouden kijken. Trina-panelen worden gedekt door een toonaangevende beperkte fabrieksgarantie van 25 jaar en een sterke staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid en prestaties in het veld.

Leave Reply

Required fields are marked *