Zijn de zonnepanelen van trina goed?

Dit omvat verbeterde arbeidsomstandigheden en „Neemt verantwoordelijkheid. trina solar is een uitstekende keuze voor zonnepanelen voor thuis op basis van hun hoogwaardige vakmanschap, levensduur van het bedrijf en financiële gezondheid.

Zijn de zonnepanelen van trina goed?

Dit omvat verbeterde arbeidsomstandigheden en „Neemt verantwoordelijkheid. trina solar is een uitstekende keuze voor zonnepanelen voor thuis op basis van hun hoogwaardige vakmanschap, levensduur van het bedrijf en financiële gezondheid. Trina Solar biedt een geweldige garantie en hoogwaardige panelen. Beide residentiële zonnepaneelopties van Trina zijn een goede keuze.

Trina solar biedt een standaard productgarantie van 12 jaar die beschermt tegen defecten gedurende de eerste 12 jaar, plus een prestatiegarantie van 25 jaar om een minimaal 84% uitgangsvermogen te garanderen na 25 jaar gebruik. Bifaciale cellen absorberen licht van beide zijden van het paneel en op de juiste locatie en omstandigheden kunnen tot 30% meer energie produceren dan traditionele monofaciale panelen. Trina Solar heeft een industriestandaard periode van 10 jaar product en 25 jaar lineaire prestatiegaranties. De serie beschikt over de 500 - 600 W high-power modules die naar verwachting de toekomst zullen zijn voor Trina Solar.

JA Solar is een van de top 5 wereldwijde fabrikanten van zonnepanelen en staat bekend om het produceren van betrouwbare en betaalbare panelen. Sungrow is een van de grootste producenten van omvormers voor zonne-energie ter wereld en biedt een reeks hybride energieopslag- en zonne-omvormers voor residentiële en commerciële installaties. Na 3 jaar hebben mijn trina-panelen hun output gehalveerd, zei trina dat ze volledig moeten falen voordat ze naar vervanging zouden kijken. Het bedrijf is ook te zien in enkele van de goedkoopste offertes voor zonne-energie die worden aangeboden aan zonne-shoppers op de EnergySage Solar Marketplace, en kan een slimme keuze zijn voor huiseigenaren die geïnteresseerd zijn in een economische zonnepaneelinstallatie.

Over het algemeen zou je op basis van de lange geschiedenis, reputatie en Tier 1-beoordeling van Trina Solar onder het Bloomberg New Energy Finance (BNEF) -classificatiesysteem bijna kunnen garanderen dat Trina er nog lang zal zijn om kwaliteits- of prestatieproblemen te ondersteunen als ze zich ver in de toekomst voordoen. Hoewel sommige merken zonnepanelen aanbieden met 22% module-efficiëntieclassificaties, ligt de gemiddelde efficiëntie die u kunt verwachten tussen 15% -20%. De Vertex-zonnepanelen van Trina zijn verreweg de beste in vermogen, efficiëntie en algemene prestaties. Afhankelijk van het paneel dat u kiest, kan het TallMax 9BB, 390-415W - DE15M (II) zonnepaneel een vermogen van 415 W bereiken met een module-efficiëntie van 20,4%.

De prestatiegarantie van 30 jaar op de nieuwe Trina Solar Vertex S+-panelen met N-type cellen met een lagere degradatie. Trina Solar biedt een royale 25 jaar product- en prestatiegarantie die alleen beschikbaar is in de Verenigde Staten. De zonnepanelen uit de TALLMAX-serie van Trina zijn al lang marktfavorieten vanwege hun efficiëntie, betrouwbaarheid en prestaties.

Leave Reply

Required fields are marked *