Hoe installeer ik trina-zonnepanelen?

De installatie, hantering en het gebruik van trina kristallijne zonnemodules zijn. De brandwerendheid van een Trina Solar PV-module is alleen geldig wanneer deze is gemonteerd in de.

Hoe installeer ik trina-zonnepanelen?

De installatie, hantering en het gebruik van trina kristallijne zonnemodules zijn. De brandwerendheid van een Trina Solar PV-module is alleen geldig wanneer deze is gemonteerd in de. Bovendien, als een van de top 5 fabrikanten wereldwijd en het laten zien van zeer goede resultaten in het onafhankelijke PVEL-testprogramma, biedt dit extra vertrouwen dat Trina-panelen jarenlang goed zullen presteren. Lees meer over de nieuwste innovaties op het gebied van zonnecellen, waaronder MBB, PERC en bifaciale panelen in de complete Solar Module Technology Review.

De panelen hebben een maximaal vermogen van 425W en een maximaal rendement van 21,9%, wat vergelijkbaar is met enkele van de meest efficiënte zonnepanelen die er zijn. Bifaciale zonnepanelen zijn al vele jaren beschikbaar, maar worden nu pas populair omdat de kosten voor de productie van de hoogwaardige PERC-monokristallijne cellen blijven dalen. Bijgevolg aanvaardt Trina Solar geen verantwoordelijkheid voor verlies, schade, letsel of kosten als gevolg van onjuiste installatie, behandeling, gebruik of onderhoud. Deze doorbraak werd gemaakt nadat Trina begon met de productie van de nieuwe Vertex-panelen op een kleinschalige pilotlijn.

Over het algemeen zou je op basis van de lange geschiedenis, reputatie en Tier 1-beoordeling van Trina Solar onder het Bloomberg New Energy Finance (BNEF) -classificatiesysteem bijna kunnen garanderen dat Trina er nog lang zal zijn om kwaliteits- of prestatieproblemen te ondersteunen als ze zich ver in de toekomst voordoen. Trina solar biedt een standaard productgarantie van 12 jaar die beschermt tegen defecten gedurende de eerste 12 jaar, plus een prestatiegarantie van 25 jaar om een minimaal 84% uitgangsvermogen te garanderen na 25 jaar gebruik. Trina Solar heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van bifaciale celtechnologie en de nieuwe DuoMax Twin-panelen maken gebruik van een combinatie van PERC, half-cut, MBB, bifaciale cellen die zijn ondergebracht in een paneel met dubbel glas. Het nieuwste paneel in de Trina-reeks is de nieuwe Vertex S+, verreweg het meest geavanceerde en meest efficiënte paneel dat door het bedrijf wordt geproduceerd.

Trina-panelen zijn voorzien van MBB (9 busbars) om de prestaties en efficiëntie te verbeteren - Image credit Trina Solar. Voor grotere installaties op commerciële en nutsschaal biedt Trina Solar hoogspanning (1500V) grootformaat 72 of 144 halfgesneden celpanelen in het TallMax- en DuoMax bifaciale assortiment, met afmetingen die nu groter zijn dan 600W. De nieuwe Vertex S+ (plus) -panelen zijn de eerste van Trina Solar die worden ondersteund door zowel 25 jaar product- als prestatiegaranties. De Vertex-panelen hebben een celformaat met hoge dichtheid om de efficiëntie verder te verhogen - Image credit Trina Solar.

De meeste trina-zonnepanelen worden gedekt door een standaard productgarantie van 12 jaar en 25 jaar prestatiegarantie, met een langer product van 15 jaar en 30 jaar prestatiegarantie aangeboden op de bifaciale en Vertex-panelen van de nieuwe generatie.

Leave Reply

Required fields are marked *