Wie maakt trina zonnepanelen?

Trina solar, opgericht in 1997 door Gao Jifan, hielp de industrie te veranderen en groeide snel uit van een van de eerste PV-bedrijven in China tot een wereldleider op het gebied van zonnetechnologie en -productie. Op basis van die statistiek zijn trina-zonnepanelen een geweldige optie met een hoog rendement van respectievelijk 19,9% en 20,6%.

Wie maakt trina zonnepanelen?

Trina solar, opgericht in 1997 door Gao Jifan, hielp de industrie te veranderen en groeide snel uit van een van de eerste PV-bedrijven in China tot een wereldleider op het gebied van zonnetechnologie en -productie. Op basis van die statistiek zijn trina-zonnepanelen een geweldige optie met een hoog rendement van respectievelijk 19,9% en 20,6%. Trina Solar werd opgericht in 1997, wat toen een van de meer volwassen grote Chinese fabrikanten maakt. Zoals we al weten, zijn ze een enorm bedrijf en staan ze consequent in de top 5 van fabrikanten wereldwijd voor wereldwijd verzendvolume.

Hun belangrijkste fabrieken zijn gevestigd in China, maar ze hebben ook faciliteiten in Thailand en Vietnam. Trina heeft hier in Australië een kantoor (evenals 21 andere locaties wereldwijd), wat altijd een grote vink voor ons is. De temperatuurcoëfficiënt is een indicator van hoe goed uw zonnepaneel minder dan ideale omstandigheden aankan. De efficiëntie van uw Trina Solar zonnepanelen is afhankelijk van het specifieke model dat u kiest voor uw systeem.

Na 3 jaar hebben mijn trina-panelen hun output gehalveerd, zei trina dat ze volledig moeten falen voordat ze naar vervanging zouden kijken. Dat gezegd hebbende, onderscheidt Trina solar zich op een goede manier een beetje van de massa enorme Chinese fabrikanten. Over het algemeen zou je op basis van de lange geschiedenis, reputatie en Tier 1-beoordeling van Trina Solar onder het Bloomberg New Energy Finance (BNEF) -classificatiesysteem bijna kunnen garanderen dat Trina er nog lang zal zijn om kwaliteits- of prestatieproblemen te ondersteunen als ze zich ver in de toekomst voordoen. In de afgelopen jaren is Trina Solar uitgegroeid tot een van de leiders op het gebied van innovatie, wat wordt benadrukt door de nieuwe Vertex-reeks panelen die vol zitten met de nieuwste zonneceltechnologie en de efficiëntie dicht bij het niveau van de premiumfabrikanten hebben geduwd.

De materiaalgarantie van een zonnepaneel (ook wel de product- of apparatuurgarantie genoemd) is een garantie van de fabrikant dat zij uw paneel zullen vervangen als het defect raakt als gevolg van fabricagefouten of milieuproblemen. Trina Solar leidt de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling met meer dan 1200 patenten voor zonne-energie die tot nu toe zijn ingediend. Met het nieuwe Vertex-assortiment hoogwaardige panelen is Trina Solar uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van PV-celinnovaties en heeft het bijgedragen aan de ontwikkeling van zeer efficiënte celtechnologie en tegelijkertijd de kosten verlaagd. Met een missie om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie te versnellen, wordt Trina Solar erkend voor zijn toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Uiteindelijk zal de zonne-installateur waarmee u besluit samen te werken bepaalde merken zonnepanelen hebben waar ze graag mee werken. We zouden ze niet classificeren als een premium zonnepaneel en ze zijn nog steeds erg gericht op het kosteneffectieve einde van de industrie met panelen zoals de Trina Honey, die verreweg het populairst is. Dus hoewel Trina duidelijk meer aandringt op efficiëntie dan sommige andere fabrikanten van zonnepanelen, tonen de real-world gegevens van plaatsen als Desert Knowledge Australia, en onze eigen interne tests, aan dat het „gemiddelde Trina-paneel” dat u hoogstwaarschijnlijk hier in Australië zult worden verkocht, beter zal presteren dan de meeste grote Chinezen. fabrikanten, maar ze worden nog steeds niet geclassificeerd als een premium zonnepaneel.

Trina Solar was het eerste bedrijf dat de Client Test Data Program (CTDP) -certificering ontving van UL, waardoor ze op betrouwbare wijze baanbrekend onderzoek op de campus konden uitvoeren.

Leave Reply

Required fields are marked *