Hoe lang gaan trina zonnepanelen mee?

De zonnepanelen van Trina variëren in efficiëntie van 16, 2% tot 20, 4%, en ze hebben een outputgarantie van maximaal 25 jaar. Met zonne-PV-modules met een gemiddelde levensduur van 25 tot 30 jaar, is er veel energieproductie mogelijk.

Hoe lang gaan trina zonnepanelen mee?

De zonnepanelen van Trina variëren in efficiëntie van 16, 2% tot 20, 4%, en ze hebben een outputgarantie van maximaal 25 jaar. Met zonne-PV-modules met een gemiddelde levensduur van 25 tot 30 jaar, is er veel energieproductie mogelijk. Dit betekent echter ook dat de generatie panelen die halverwege tot eind jaren 90 in gebruik zijn genomen, hun nuttige einde van hun levensduur bereikt, zoals veel elektrische elektronische producten. Verder, naarmate steeds meer van de wereldbevolking schone, hernieuwbare energiebronnen omarmt, zal de installatie en het gebruik van zonnepanelen alleen maar blijven groeien.

Dit vereist een duurzamer beheer van het einde van de levensduur van PV. Na 10 jaar genereren de panelen ongeveer 92% van hun initiële vermogen, en na 25 jaar gaat de efficiëntie iets lager naar 84 - 85%. De panelen hebben een langzame degeneratiesnelheid, wat geweldig is omdat het ervoor zorgt dat uw zonnepanelen langer meegaan en sneller terugbetalen. De meeste trina zonnepanelen worden gedekt door een standaard productgarantie van 12 jaar en 25 jaar prestatiegarantie, met een langer product van 15 jaar en 30 jaar prestatiegarantie aangeboden op de nieuwe generatie bifaciale en Vertex-panelen.

Houd er hier echter rekening mee dat de „Tier One” -classificatie een beoordeling is die is gebaseerd op de financiële stabiliteit van een fabrikant van zonnepanelen, en wordt meestal gebruikt om de levensvatbaarheid van de fabrikant voor grootschalige zonneparken aan te tonen. De nieuwe Vertex S+ (plus) -panelen zijn de eerste van Trina Solar die worden ondersteund door zowel 25 jaar product- als prestatiegaranties. De Vertex-zonnepanelen van Trina zijn verreweg de beste in vermogen, efficiëntie en algemene prestaties. Voor een 6,6kW zonnestelsel heb je slechts 15-19 zonnepanelen nodig, afhankelijk van het model dat je kiest.

Deze module erft de 210 belangrijkste technologieën en is het krachtigste en meest efficiënte Trina-zonnepaneel. Tot voor kort waren de meest populaire panelen van Trina Solar de Honey panelen die een goede combinatie van kwaliteit, prestaties en prijs-kwaliteitverhouding boden. Het hoge rendement en het vermogen van trina zonnepanelen betekent dat huizen niet veel panelen op het dak nodig hebben. Om dit verbruik te compenseren en duurzame productiepatronen te garanderen, heeft Trina Solar zich gericht op het verbeteren van het energieverbruik en de efficiëntie.

Het nieuwste paneel in de Trina-reeks is de nieuwe Vertex S+, verreweg het meest geavanceerde en meest efficiënte paneel dat door het bedrijf wordt geproduceerd. Deze serie zonnepanelen combineert dubbele glastechnologie, halfceltechnologie, Multi busbar-technologie (MBB) en N-Type Cell-technologie om een efficiënter, betrouwbaarder en beter presterend zonnepaneel te produceren. Trina solar produceert een breed scala aan zonnepanelen voor residentiële, commerciële en utiliteitsinstallaties, met veel van de nieuwste celtechnologieën, waaronder PERC-cellen met meerdere busbar, grote 210 mm third-cut cellen en meer recentelijk het paneelformaat met hoge dichtheid met N-type TopCon monokristallijn cellen. De Vertex Prime-zonnepanelen maken gebruik van Trina's baanbrekende multi-busbar-technologie naast de 210 mm zijwafel, niet-destructief snijden en de onderling verbonden technologie met hoge dichtheid om een hoge 600W-output en een efficiëntie tot 21,4% te bereiken.

Leave Reply

Required fields are marked *