Is trina solar goed?

Trina Solar wordt algemeen beschouwd als een van de voordeligste fabrikanten die betaalbare en betrouwbare zonnepanelen aanbieden. Deze reputatie is versterkt door verbeterde klantenservice in de afgelopen jaren en enorme vooruitgang in zonneceltechnologie met verhoogde efficiëntie resulterend in hogere vermogens.

Is trina solar goed?

Trina Solar wordt algemeen beschouwd als een van de voordeligste fabrikanten die betaalbare en betrouwbare zonnepanelen aanbieden. Deze reputatie is versterkt door verbeterde klantenservice in de afgelopen jaren en enorme vooruitgang in zonneceltechnologie met verhoogde efficiëntie resulterend in hogere vermogens. trina solar is een uitstekende keuze voor zonnepanelen voor thuis op basis van hun hoogwaardige vakmanschap, levensduur van het bedrijf en financiële gezondheid. Trina Solar biedt een geweldige garantie en hoogwaardige panelen.

Beide residentiële zonnepaneelopties van Trina zijn een goede keuze. Trina Solar heeft een voortrekkersrol gespeeld op het gebied van bifaciale celtechnologie en de nieuwe DuoMax Twin-panelen maken gebruik van een combinatie van PERC, half-cut, MBB, bifaciale cellen die zijn ondergebracht in een paneel met dubbel glas. Deze serie zonnepanelen combineert dubbele glastechnologie, halfceltechnologie, Multi busbar-technologie (MBB) en N-Type Cell-technologie om een efficiënter, betrouwbaarder en beter presterend zonnepaneel te produceren. Dual MAX-zonnepanelen zijn de ideale panelen voor constructies met beperkte dakruimte, omdat ze zijn ontworpen om het vermogen te maximaliseren.

De kwaliteit van de zonnepanelen van Trina begint bij de productie van zowel de zonnecellen als de complete zonnepanelen. Trina Solar heeft onlangs de nieuwe Vertex S-reeks panelen aangekondigd, waarbij de S verwijst naar het kleinere formaat. Hoewel sommige merken zonnepanelen aanbieden met 22% module-efficiëntieclassificaties, ligt de gemiddelde efficiëntie die u kunt verwachten tussen 15% -20%. De kosten van trina-zonnepanelen variëren op basis van lokale installatiekosten, verzending en andere marktfactoren.

Trina Solar, opgericht in 1997, levert residentiële en commerciële fotovoltaïsche zonnepanelen over de hele wereld vanuit hun thuisbasis in China. De temperatuurcoëfficiënt is een indicator van hoe goed uw zonnepaneel minder dan ideale omstandigheden aankan. De meeste Trina-zonnepanelen worden gedekt door een standaard productgarantie van 12 jaar en 25 jaar prestatiegarantie, met een langer product van 15 jaar en 30 jaar prestatiegarantie aangeboden op de nieuwe generatie bifaciale en Vertex-panelen. Bovendien test Trina Solar hun zonneproducten continu op kwaliteit en bewaakt het de hele toeleveringsketen op prestaties.

Trina-panelen zijn voorzien van MBB (9 busbars) om de prestaties en efficiëntie te verbeteren - Image credit Trina Solar. Een van de maatregelen die Trina gebruikt om de betrouwbaarheid van hun panelen te waarborgen, is een strenge kwaliteitscontrole die begint bij de kristallisatie van zonnecellen tot de implementatie van het systeem. Op het gebied van onderzoek en ontwikkeling zet Trina Solar zich in om hun bestaande zonnetechnologie altijd te verbeteren en uit te breiden. Dus hoewel Trina duidelijk meer aandringt op efficiëntie dan sommige andere fabrikanten van zonnepanelen, tonen de real-world gegevens van plaatsen als Desert Knowledge Australia, en onze eigen interne tests, aan dat het „gemiddelde Trina-paneel” dat u hoogstwaarschijnlijk hier in Australië zult worden verkocht, beter zal presteren dan de meeste grote Chinezen.

fabrikanten, maar ze worden nog steeds niet geclassificeerd als een premium zonnepaneel.

Leave Reply

Required fields are marked *