Zijn trina-zonnepanelen gemaakt in China?

Het hoofdkantoor van Trina Solar en de belangrijkste productie-eenheden bevinden zich beide in China. Momenteel is trina solar aanwezig in meer dan 100 landen over de hele wereld.

Zijn trina-zonnepanelen gemaakt in China?

Het hoofdkantoor van Trina Solar en de belangrijkste productie-eenheden bevinden zich beide in China. Momenteel is trina solar aanwezig in meer dan 100 landen over de hele wereld. Vandaag de dag, wereldwijde leverancier van PV- en slimme energieoplossingen Trina Solar Co. Kondigde aan dat het de eerste batch van zijn 210 mm-cellen en Vertex-modules heeft voltooid in zijn overzeese fabriek in Thai Nguyen, Vietnam.

In feite zal deze zending op de Noord-Amerikaanse markt worden afgeleverd. Bovendien markeert het de eerste levering van zijn krachtige 210 mm Vertex 550W-modules met volledige capaciteit wereldwijd. De kernmissie van Trina Solar is het produceren van schone en betrouwbare zonne-energie die wereldwijd toegankelijk is. Ze zetten zich in om een schoon milieu te behouden, en blijven dit doen met baanbrekend, innoverend onderzoek en ontwikkeling.

Het bedrijf heeft herhaaldelijk records in de branche verbroken en een hogere standaard gezet voor module-efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. Trina Solar was het eerste bedrijf dat de Client Test Data Program (CTDP) -certificering ontving van UL, waardoor ze op betrouwbare wijze baanbrekend onderzoek op de campus konden uitvoeren. Om meer te weten te komen over Trina Solar, scroll naar beneden onder de productlijn die we aanbieden voor meer informatie. Lees meer over Trina Solar op Wikipedia Trina Solar bereikt veel hiervan door verantwoorde productie.

Zorgvuldige monitoring van de jaarlijkse productie-emissies en de ecologische voetafdruk van hun product, waardoor ze hun activiteiten kunnen optimaliseren en zowel het elektriciteits- als waterverbruik met meer dan 60 procent kunnen verminderen Bekijk samen Trina Solar Smart Energy. Dit komt omdat ontwikkelde landen veel concurrentie hebben omdat ze hun eigen bedrijven hebben die betaalbare en hoogwaardige zonnepanelen leveren. Trina Solar is wereldwijd een toonaangevende wereldwijde fabrikant van zonnecellen naar panelen die PV-modules van niveau één levert voor residentieel en commercieel gebruik. Trina Solar is het eerste bedrijf in China dat de industrialisatie van Multi-busbar-technologie (MBB) ontwikkelt en realiseert.

De hausse in de ontwikkeling van zonne-energie in Europa was het resultaat van landen die zich inzetten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bereid waren genereuze feed-in-tarieven te bieden aan zonne-ontwikkelaars. Het vermelden waard is dat deze levering Trina Solar vestigt als de eerste zonne-energiefabrikant die 210 modules levert aan zijn Noord-Amerikaanse klanten. Trina Solar heeft al een complete set slimme fabrieksoplossingen en slimme productiecentra. Trina Solar heeft onlangs drie Vertex Super Factories gebouwd in Yiwu, Zhejiang, evenals Suqian en Yancheng in Jiangsu, China.

Trina Solar leidt de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling met meer dan 1200 patenten voor zonne-energie die tot nu toe zijn ingediend. Trina Solar voert zelfs de ontwikkeling van zonne-energie uit sinds de oprichting in 1997.Trina Solar voltooide onlangs de bouw van drie Vertex-superfabrieken in Yiwu, Zhejiang en Suqian en Yancheng, Jiangsu, China. De opmerkelijke prestaties van de 210 mm-modules van Trina Solar - hoog rendement, hoog vermogen, hoge betrouwbaarheid en aanzienlijke verlaging van BOS- en LCOE-kosten - worden mogelijk gemaakt door een combinatie van innovatieve technologieën, die de 23 jaar technologische en innovatieve vooruitgang van Trina Solar weerspiegelen. Trina Solar, opgericht in 1997 door Gao Jifan, zorgde voor een revolutie in de industrie door snel uit te groeien van een van China's eerste PV-bedrijven tot een wereldleider in zonnetechnologie en -productie.

Solaris is een toonaangevende online winkel voor zonne-energievoorziening, die een breed scala aan producten en fabrikanten biedt om aan uw behoeften te voldoen, terwijl u concurrerend blijft in de zonne-energie-industrie. Bij het vergelijken van het wattage van de twee zonnepanelen variëren trina-zonnepanelen van 240 tot 305 watt, maar Jinko-zonnepanelen bevinden zich in het bereik van 180 tot 295 wattage, wat veel lager is dan Trina-zonnepanelen. Jinko Solar biedt monokristallijne zonnepanelen in de maten km200 m- 72, km 270 m- 96 en km 25 en 867.

Leave Reply

Required fields are marked *