Is trina zonnepanelen tier 1?

Dankzij deze inzet heeft trina solar erkenning gekregen in de branche als fabrikant van Tier 1-zonne-energie. Voor het zesde opeenvolgende jaar rangschikte BNEF Trina Solar als een volledig bankbaar bedrijf en stond de afgelopen vijf jaar bovenaan de lijst.

Is trina zonnepanelen tier 1?

Dankzij deze inzet heeft trina solar erkenning gekregen in de branche als fabrikant van Tier 1-zonne-energie. Voor het zesde opeenvolgende jaar rangschikte BNEF Trina Solar als een volledig bankbaar bedrijf en stond de afgelopen vijf jaar bovenaan de lijst. Trina Solar wordt door Bloomberg New Energy Finance gerangschikt als een van de beste Tier 1-fabrikanten van zonnepanelen. Hoewel moet worden opgemerkt dat de Tier 1-ranglijst meer een maatstaf is voor de financiële stabiliteit van een bedrijf, wat erg belangrijk is voor grote installaties op nutsschaal die levensvatbaarheid van projecten op lange termijn vereisen.

De uitstekende prestaties van Trina Solar 210mm Vertex modules zijn grondig bevestigd door de uitgebreide en strenge testsequenties. Als toonaangevende wereldwijde leverancier van PV- en slimme energieoplossingen zet Trina Solar zich al lang in voor het bevorderen van technologisch onderzoek en ontwikkeling en het vergemakkelijken van de toepassing en popularisering van groene energie wereldwijd. Voor grotere installaties op commerciële en nutsschaal biedt Trina Solar hoogspanning (1500V) grootformaat 72 of 144 halfgesneden celpanelen in het TallMax- en DuoMax bifaciale assortiment, met afmetingen die nu groter zijn dan 600W. In de afgelopen 12 maanden is er een wereldwijde race geweest om de krachtigste zonnepanelen te ontwikkelen, waarbij Trina Solar voorop liep.

Installeer vooral de beste zonnepanelen van professionele installateurs, zodat u niet vaak het dak op hoeft te klimmen om ze te onderhouden. Met deze acties zet Trina Solar zich in om samen te werken met haar partners om het IoT-ecosysteem voor energie te bouwen en een innovatieplatform te ontwikkelen om New Energy IoT te verkennen, omdat het ernaar streeft een leider te zijn op het gebied van wereldwijde intelligente energie. Met de AAA-rating, de hoogste categorie, in het PV Module Tech Bankability-rapport dat vorige week werd gepubliceerd, is Trina Solar de enige moduleleverancier geworden die zowel AAA-classificatie van PV Tech als tier 1 PV-modulemaker door BNEF behaalde. Tier1 Zonnepanelenlijst volgt de „financierbaarheid” van fabrikanten van zonnepanelen, niet de kwaliteit van zonnepanelen.

Het nieuwste paneel in de Trina-reeks is de nieuwe Vertex S+, verreweg het meest geavanceerde en meest efficiënte paneel dat door het bedrijf wordt geproduceerd. Hun klantenservicelijn in Australië is 1300 874 627, en Trina heeft geadviseerd dat weesklanten garantieclaims voor panelen kunnen indienen via hun online portaal dat hier beschikbaar is. Deze kunnen op panelen worden bevestigd wanneer ze worden geïnstalleerd, maar Trinasmart-panelen hebben DC-optimizers geproduceerd door Tigo Energy ingebouwd in de panelen zelf; waardoor de installatie een stuk eenvoudiger en sneller wordt. De Silicon Valley Toxics Coalition produceerde elk jaar een rapport over hoe vies fabrikanten van zonnepanelen zijn en Trina Solar blijkt verdomd niet vies te zijn.

Tot voor kort waren de meest populaire panelen van Trina Solar de Honey panelen die een goede combinatie van kwaliteit, prestaties en prijs-kwaliteitverhouding boden. PVEL is een van's werelds meest gerenommeerde, onafhankelijke zonne-PV-testorganisaties, dus de resultaten bieden een hoog niveau van vertrouwen in de prestaties en betrouwbaarheid op lange termijn van Trina Solar modules voor zowel grote als kleinschalige installaties. Als een van de top vijf leveranciers van zonnepanelen ter wereld heeft Trina Solar een solide reputatie en een uitgebreid wereldwijd distributienetwerk in 30 landen.

Leave Reply

Required fields are marked *