Waar worden trina-zonnepanelen geproduceerd?

Naast de Chinese productiecapaciteit hebben ze een fabriek in Thailand en Vietnam. Vanaf een eenvoudig begin in China is trina solar wereldwijd uitgebreid.

Waar worden trina-zonnepanelen geproduceerd?

Naast de Chinese productiecapaciteit hebben ze een fabriek in Thailand en Vietnam. Vanaf een eenvoudig begin in China is trina solar wereldwijd uitgebreid. We verkopen onze producten nu in meer dan 100 landen en hebben een regionaal hoofdkantoor in Singapore, Tokio, Zürich, Dubai, Fremont en Miami, wereldwijde verkoop- en kantoorcentra in Spanje, Mexico, Chili, Italië, Duitsland, Australië, Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Colombia, Brazilië, India en productiebases in Vietnam en Thailand. De kernmissie van Trina Solar is het produceren van schone en betrouwbare zonne-energie die wereldwijd toegankelijk is.

Ze zetten zich in om een schoon milieu te behouden, en blijven dit doen met baanbrekend, innoverend onderzoek en ontwikkeling. Het bedrijf heeft herhaaldelijk records in de branche verbroken en een hogere standaard gezet voor module-efficiëntie, prestaties en duurzaamheid. Trina Solar was het eerste bedrijf dat de Client Test Data Program (CTDP) -certificering ontving van UL, waardoor ze op betrouwbare wijze baanbrekend onderzoek op de campus konden uitvoeren. Om meer te weten te komen over Trina Solar, scroll naar beneden onder de productlijn die we aanbieden voor meer informatie.

Lees meer over Trina Solar op Wikipedia Trina Solar bereikt veel hiervan door verantwoorde productie. Zorgvuldige monitoring van de jaarlijkse productie-emissies en de ecologische voetafdruk van hun product, waardoor ze hun activiteiten kunnen optimaliseren en zowel het elektriciteits- als waterverbruik met meer dan 60 procent kunnen verminderen Bekijk samen Trina Solar Smart Energy. De efficiëntie van uw Trina Solar zonnepanelen is afhankelijk van het specifieke model dat u kiest voor uw systeem. JA Solar is een van de top 5 wereldwijde fabrikanten van zonnepanelen en staat bekend om het produceren van betrouwbare en betaalbare panelen.

Bifaciale cellen absorberen licht van beide zijden van het paneel en op de juiste locatie en omstandigheden kunnen tot 30% meer energie produceren dan traditionele monofaciale panelen. Trina-panelen zijn voorzien van MBB (9 busbars) om de prestaties en efficiëntie te verbeteren - Image credit Trina Solar. Met meer dan 83 gigawatt die wereldwijd wordt verzonden, leveren de fotovoltaïsche panelen en componenten van het zonnestelsel van Trina schone, betaalbare en betrouwbare energie aan huizen, bedrijven en energiecentrales over de hele wereld. Deze doorbraak werd gemaakt nadat Trina begon met de productie van de nieuwe Vertex-panelen op een kleinschalige pilotlijn.

Met een missie om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie te versnellen, wordt Trina Solar erkend voor zijn toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In de afgelopen 12 maanden is er een wereldwijde race geweest om de krachtigste zonnepanelen te ontwikkelen, waarbij Trina Solar voorop liep. Als een van de toonaangevende fabrikanten van fotovoltaïsche zonne-energie ter wereld levert Trina Solar een slimme, toonaangevende oplossing voor uw energiebehoeften. De nieuwe Vertex S+ (plus) -panelen zijn de eerste van Trina Solar die worden ondersteund door zowel 25 jaar product- als prestatiegaranties.

Als toonaangevende online marktplaats voor huiseigenaren die zonne-energie overwegen, is EnergySage uniek gepositioneerd om de technische specificaties van trina-zonnepanelen te evalueren en u te helpen deze te vergelijken met andere fabrikanten op de markt. Trina Solar Panels werd opgericht in 1997 en heeft nu 12 kantoren over de hele wereld, evenals partnerschappen met de beste distributeurs van zonne-energie, installateurs en ontwikkelaars in alle belangrijke fotovoltaïsche markten. We hebben ook een vergelijking gemaakt van Trina Solar-zonnepanelen met andere toonaangevende paneelfabrikanten die vaak voorkomen in aanbiedingen aan huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar zonne-energie op de EnergySage Solar Marketplace.

Leave Reply

Required fields are marked *