Hoeveel zijn trina zonnepanelen?

Trina ALLMAX M Plus zonnepaneelcertificeringen. trina solar is wereldwijd een toonaangevende wereldwijde fabrikant van zonnecellen naar panelen die PV-modules van niveau één levert voor residentieel en commercieel gebruik.

Hoeveel zijn trina zonnepanelen?

Trina ALLMAX M Plus zonnepaneelcertificeringen. trina solar is wereldwijd een toonaangevende wereldwijde fabrikant van zonnecellen naar panelen die PV-modules van niveau één levert voor residentieel en commercieel gebruik. Monokristallijne modules zijn iets duurder dan polykristallijne, maar de zonne-energieprijzen van Trina zijn zeer betaalbaar. Dankzij hun efficiëntie zijn monokristallijne panelen de meest ruimtebesparende panelen en nemen ze minder ruimte in beslag dan andere zonnepanelen.

De krachtige hoekpuntpanelen zijn veel groter van formaat en komen binnen met 2,1 -2,3 m hoog en 1,10-1,35 m breed, wat aanzienlijk groter is dan standaard commerciële panelen (2m x 1m) en is ontworpen voor gebruik op zonneparken op nutsschaal. Trina Solar geeft 10 jaar beperkte productgarantie en 25 jaar lineaire stroomuitgangsgarantie op al hun zonnepanelen. Over het algemeen zou je op basis van de lange geschiedenis, reputatie en Tier 1-beoordeling van Trina Solar onder het Bloomberg New Energy Finance (BNEF) -classificatiesysteem bijna kunnen garanderen dat Trina er nog lang zal zijn om kwaliteits- of prestatieproblemen te ondersteunen als ze zich ver in de toekomst voordoen. Trina zonnepaneelpanelen Best verkopende Trina Canadese Rosen zonnepaneel 450w Mono PV-panelen Japan Zonnepaneel Prijs.

De slimme, toonaangevende oplossingen van Trina worden door zonne-energieprofessionals ingezet in projecten over de hele wereld. De nieuwe Vertex S+ (plus) -panelen zijn de eerste van Trina Solar die worden ondersteund door zowel 25 jaar product- als prestatiegaranties. En tot slot werken monokristallijne zonnepanelen meestal beter bij weinig licht en presteren ze beter bij warm weer in vergelijking met polykristallijne panelen. Als onderdeel van haar toewijding aan kwaliteit en betrouwbaarheid in zijn eigen producten en in de zonne-industrie, werkt Trina Solar samen met externe testgroepen, waaronder TUV Rheinland Group, China General Certification Centre en UL.

Naarmate Trina en andere fabrikanten het productievolume en de investeringen in N-type celtechnologie verhogen, zal dit de prijs van deze hoogwaardige cellen en panelen helpen verlagen. Het is bekend dat monokristallijne zonnepanelen de meest efficiënte panelen op de zonnemarkt zijn met een efficiëntie van meer dan 22%. Het Trina Solar-team gelooft sterk in de voordelen van zonne-energie en zet zich in om het concurrentievermogen te verbeteren en de PV-industrie op een duurzame manier te ontwikkelen. Als een van de top vijf leveranciers van zonnepanelen ter wereld heeft Trina Solar een solide reputatie en een uitgebreid wereldwijd distributienetwerk in 30 landen.

Leave Reply

Required fields are marked *