Is trina een goed zonnepaneel?

Trina Solar wordt door Bloomberg New Energy Finance gerangschikt als een van de beste Tier 1-fabrikanten van zonnepanelen. Hoewel moet worden opgemerkt dat de Tier 1-ranglijst meer een maatstaf is voor de financiële stabiliteit van een bedrijf, wat erg belangrijk is voor grote installaties op nutsschaal die levensvatbaarheid van projecten op lange termijn vereisen.

Is trina een goed zonnepaneel?

Trina Solar wordt door Bloomberg New Energy Finance gerangschikt als een van de beste Tier 1-fabrikanten van zonnepanelen. Hoewel moet worden opgemerkt dat de Tier 1-ranglijst meer een maatstaf is voor de financiële stabiliteit van een bedrijf, wat erg belangrijk is voor grote installaties op nutsschaal die levensvatbaarheid van projecten op lange termijn vereisen. Half gesneden panelen verhogen de zonneproductie door het paneel in wezen doormidden te snijden, zodat het bovenste gedeelte onafhankelijk van het onderste gedeelte werkt, wat betekent dat schaduwbedekking op de ene helft de andere niet beïnvloedt. Beide woonpanelen van Trina zijn halfcelpanelen, waardoor beide een uitstekende keuze zijn voor uw huis.

Om deze en vele andere redenen hebben trina zonnepanelen een beoordeling van meer dan 4,5 gekregen op onze lijst met topfabrikanten. trina-zonnepanelen worden beschouwd als gewaardeerde zonnepanelen, in vergelijking met mid-range panelen zoals Canadian Solar en Hanwha Q Cells, en premium modules zoals die van LG Solar en Panasonic. Als toonaangevende online marktplaats voor huiseigenaren die zonne-energie overwegen, is EnergySage uniek gepositioneerd om de technische specificaties van Trina-zonnepanelen te evalueren en u te helpen deze te vergelijken met andere fabrikanten op de markt. Deze module erft de 210 belangrijkste technologieën en is het krachtigste en meest efficiënte Trina-zonnepaneel.

Als je dit leest en denkt om een op Trina Solar gebaseerd systeem te kopen, zou ik aanraden ergens anders te zoeken. Het bedrijf produceert al zijn zonneproducten in China, en is een populair merk dat voorkomt in offertes voor shoppers op zonne-energie die hun opties op de EnergySage Solar Marketplace vergelijken. Voor een 6,6kW zonnestelsel heb je slechts 15-19 zonnepanelen nodig, afhankelijk van het model dat je kiest. De efficiëntieclassificatie van een zonnepaneel laat zien hoeveel van de energie van de zon door het paneel wordt geabsorbeerd en in elektriciteit wordt omgezet.

Na 3 jaar hebben mijn trina-panelen hun output gehalveerd, zei trina dat ze volledig moeten falen voordat ze naar vervanging zouden kijken. Daarnaast biedt Trina Solar ondersteuning van de klant, van installatie tot tevredenheid, en heeft een hele afdeling gewijd aan feedback en claims met hun Consumer Quality Engineering (CQE) -team. De Vertex Prime-zonnepanelen maken gebruik van Trina's baanbrekende multi-busbar-technologie naast de 210 mm zijwafel, niet-destructief snijden en de onderling verbonden technologie met hoge dichtheid om een hoge 600W-output en een efficiëntie tot 21,4% te bereiken. Het bedrijf maakt nu deel uit van de Silicon Module Super League - een groep bestaande uit de zes grootste leveranciers van zonnepanelen op de PV-markt ter wereld.

Installateurs of potentiële systeemeigenaren die geïnteresseerd zijn in het zoeken naar de meest budgetvriendelijke oplossing, moeten Trina zonnepanelen zeker beschouwen als een haalbare optie voor hun systeeminstallatie. Een van de maatregelen die Trina gebruikt om de betrouwbaarheid van hun panelen te waarborgen, is een strenge kwaliteitscontrole die begint bij de kristallisatie van zonnecellen tot de implementatie van het systeem. De efficiëntie van uw Trina Solar zonnepanelen is afhankelijk van het specifieke model dat u kiest voor uw systeem. De panelen hebben een langzame degeneratiesnelheid, wat geweldig is omdat het ervoor zorgt dat uw zonnepanelen langer meegaan en sneller terugbetalen.

Leave Reply

Required fields are marked *