Waar worden trina zonnepanelen gemaakt?

Naast de Chinese productiecapaciteit hebben ze een fabriek in Thailand en Vietnam. Vanaf een eenvoudig begin in China is trina solar wereldwijd uitgebreid.

Waar worden trina zonnepanelen gemaakt?

Naast de Chinese productiecapaciteit hebben ze een fabriek in Thailand en Vietnam. Vanaf een eenvoudig begin in China is trina solar wereldwijd uitgebreid. We verkopen onze producten nu in meer dan 100 landen en hebben een regionaal hoofdkantoor in Singapore, Tokio, Zürich, Dubai, Fremont en Miami, wereldwijde verkoop- en kantoorcentra in Spanje, Mexico, Chili, Italië, Duitsland, Australië, Verenigde Arabische Emiraten, Frankrijk, Colombia, Brazilië, India en productiebases in Vietnam en Thailand. Trina Solar werd opgericht in 1997, wat toen een van de meer volwassen grote Chinese fabrikanten maakt.

Zoals we al weten, zijn ze een enorm bedrijf en staan ze consequent in de top 5 van fabrikanten wereldwijd voor wereldwijd verzendvolume. Hun belangrijkste fabrieken zijn gevestigd in China, maar ze hebben ook faciliteiten in Thailand en Vietnam. Trina heeft hier in Australië een kantoor (evenals 21 andere locaties wereldwijd), wat altijd een grote vink voor ons is. We zullen ze allebei bekijken, samen met wat trina-zonnepanelen uniek maakt en wat u kunt verwachten te betalen als u besluit Trina-panelen te installeren.

Trina Solar heeft enkele van de sterkste financiële gegevens in de branche en wordt consequent gerangschikt als een van de meest betaalbare fabrikanten van zonne-energie. Trina Solar is wereldwijd een toonaangevende wereldwijde fabrikant van zonnecellen naar panelen die PV-modules van niveau één levert voor residentieel en commercieel gebruik. We hebben ook een vergelijking gemaakt van Trina Solar-zonnepanelen met andere toonaangevende paneelfabrikanten die vaak voorkomen in aanbiedingen aan huiseigenaren en bedrijven die op zoek zijn naar zonne-energie op de EnergySage Solar Marketplace. Dit paneel zal net onder de gemiddelde prijs zitten in vergelijking met andere gerenommeerde zonnepaneelmerken.

De totale prijs die u betaalt voor een zonne-energiesysteem met Trina zonnepanelen is afhankelijk van de andere apparatuur (zoals omvormers en steunen) die in de installatie worden gebruikt, evenals de kenmerken van uw dak. Ze zijn geen zonne-expert, dus de Tier One-beoordeling moet niet worden verward met een beoordeling die zelfs op afstand verband houdt met de prestaties van zonnepanelen. Maar wat gebeurt er als dit volume onvermijdelijk begint te dalen? Elke keer dat we zonnepanelen op een huis plaatsen, of een zonnepark in gebruik wordt genomen, krimpt de omvang van de markt in feite. Trina Solar Energy is een van de grootste producenten van zonnepanelen ter wereld en werd opgericht in 1997.Een bedrijf dat zich bekommert om zijn producten, maar ook om zijn consumenten, zal u veel eerder van dienst zijn als u problemen ondervindt tijdens de levensduur van uw zonnepanelen.

Trina Solar was het eerste bedrijf dat de Client Test Data Program (CTDP) -certificering ontving van UL, waardoor ze op betrouwbare wijze baanbrekend onderzoek op de campus konden uitvoeren. Het bedrijf is ook te zien in enkele van de goedkoopste offertes voor zonne-energie die worden aangeboden aan zonne-shoppers op de EnergySage Solar Marketplace, en kan een slimme keuze zijn voor huiseigenaren die geïnteresseerd zijn in een economische zonnepaneelinstallatie. Trina Solar heeft meerdere kantoren over de hele wereld en heeft meer dan 25 miljoen ton CO2 verdrongen, wat overeenkomt met het planten van 28.000 km2 bomen gedurende hun organisatorische bestaan tot nu toe. Ik heb onlangs enkele van je gebruikte zonnepanelen van e bay gekocht en vroeg me af of ik een modelnr kon krijgen voor het installatieonderdeel 300 watt 60 cel mono wit frame.

Trina Solar leidt de industrie op het gebied van onderzoek en ontwikkeling met meer dan 1200 patenten voor zonne-energie die tot nu toe zijn ingediend.

Leave Reply

Required fields are marked *