Is trina solar chinees?

Een pionier op de nieuwe grens. Trina solar, opgericht in 1997 door Gao Jifan, hielp de industrie te veranderen en groeide snel uit van een van de eerste PV-bedrijven in China tot een wereldleider op het gebied van zonnetechnologie en -productie.

Is trina solar chinees?

Een pionier op de nieuwe grens. Trina solar, opgericht in 1997 door Gao Jifan, hielp de industrie te veranderen en groeide snel uit van een van de eerste PV-bedrijven in China tot een wereldleider op het gebied van zonnetechnologie en -productie. We werken samen met de beste merken zonnepanelen en omvormers van over de hele wereld om zonne-energie betaalbaar, betrouwbaar en gemakkelijk te maken. Met meer dan 40 buitenlandse filialen heeft Trina Solar zijn upstream- en downstreamactiviteiten uitgebreid naar meer dan 100 landen en regio's over de hele wereld.

Trina Solar heeft plannen aangekondigd om de productie in het noordwesten van China uit te breiden, terwijl omvormerfabrikant Sofar Solar nu verder gaat met een eerste openbare aanbieding. Trina Solar modules worden vervaardigd door 100% geautomatiseerde machines, die bijdragen aan het waarborgen van hun kwaliteit. Hierdoor kon Trina Solar de productie-efficiëntie en het aandeel van 1-grade producten verhogen door middel van big data, cloud computing en andere technologieën. Als u uit de zonne-energiesector komt als EPC-speler, zonne-ontwikkelaar, zonne-installateur, dealer %26 distributeur, enz., Dan moet u op de hoogte zijn van de certificeringen van Indiase zonnepaneelfabrikanten.

Naast wereldwijde expansie is Trina Solar ook voortdurend bezig met het optimaliseren en digitaliseren van zijn PV-productie in lijn met de stap van de zonne-energiesector naar slimme productie. Bovendien heeft Trina Solar uitzonderlijk goed gepresteerd met een transnationaliteitsindex van 34,37%, aanzienlijk hoger dan het gemiddelde van 15,8%. Evenzo kan men kiezen voor de Canadian Solar panels, een van de toonaangevende fabrikanten van zonnepanelen wereldwijd. Met buitenlandse activa van RMB 13,2 miljard is Trina Solar niet alleen de top in zijn branche, maar heeft het ook de 76e positie in het algemeen veroverd.

Een andere mogelijkheid was het verder ontwikkelen van B2C-kanalen om gebruik te maken van de groeiende markt van lokale aannemers en doe-het-zelvers die zonnepanelen aan hun daken willen toevoegen. De hausse in de ontwikkeling van zonne-energie in Europa was het resultaat van landen die zich inzetten om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bereid waren genereuze feed-in-tarieven te bieden aan zonne-ontwikkelaars. Trina Solar is er trots op erkend te worden voor zijn prestaties en streeft ernaar zijn internationale positie als wereldleider in de PV-industrie en op het gebied van slimme energie te versterken. Trina Solar heeft een plan aangekondigd om te investeren in een nieuw industrieel complex in Xining, de hoofdstad van de noordwestelijke provincie Qinghai in China.

Deze certificeringen zijn verplicht om te voldoen aan de checklist van grote zonneprojecten zoals overheidsaanbestedingen, op de grond gemonteerd zonnestelsel, zonnesubsidie, enz.

Leave Reply

Required fields are marked *