Hebben trina-zonnepanelen bypass-diodes?

BYPASS-DIODES EN BLOKKERENDE DIODES worden dan gedwongen om door het schaduwrijke gebied te gaan door de andere modules. Er werden andere problemen opgemerkt door trina solar met betrekking tot circuitbeveiliging, aangezien het aantal benodigde bypassdiodes vijf zou zijn, wat bijdraagt aan de productkosten.

Hebben trina-zonnepanelen bypass-diodes?

BYPASS-DIODES EN BLOKKERENDE DIODES worden dan gedwongen om door het schaduwrijke gebied te gaan door de andere modules. Er werden andere problemen opgemerkt door trina solar met betrekking tot circuitbeveiliging, aangezien het aantal benodigde bypassdiodes vijf zou zijn, wat bijdraagt aan de productkosten. Trina Solar zei ook dat zijn oplossingen met 210 modules binnen de komende drie tot vijf jaar de leider zouden zijn van alle andere 210-module-oplossingen op de markt. Met betrekking tot de beperking van de ingangsstroom vanaf de DC-zijde zei Trina Solar dat gebruikmakend van het overschot aan inverteringang, de maximale uitgangsstroom van de modules moet worden beperkt tot 15 A en de maximale stroom van de voorkant ook moet worden beperkt tot ongeveer 12,5 A.

De verhuizing van Trina Solar om zijn nagesynchroniseerde modules van het '210-type' te gaan produceren, zou de time-to-market voor modules van grote wafelgrootte versnellen.

Leave Reply

Required fields are marked *